TŘEŠŃOVÉ DŘEVO
Třešňové dřevo je vynikající volbou pro přidání kouřové chuti při uzení a grilování masa.
Má jemnou a ovocnou chuť, která se hodí k řadě druhů masa, jako je hovězí, vepřové a kuřecí.
Používání třešňového dřeva při uzení a grilování je snadné.
Stačí si koupit pytel s třešňovým dřevem vážícím asi 10 kg a následovat několik jednoduchých kroků.
Nejprve rozžhavte gril nebo udící komoru a připravte maso k uzení nebo grilování podle vašeho oblíbeného receptu. Poté přidejte několik kusů třešňového dřeva do rozžhaveného grilu nebo udící komory.
Doporučuje se použít asi 2-3 kusy dřeva na 1 kg masa.
Počkejte, až se dřevo začne pálit a vydávat kouř, a poté přidejte maso na gril nebo do udící komory.
V průběhu uzení nebo grilování můžete přidávat další kusy třešňového dřeva podle potřeby, abyste získali požadovanou míru kouřové chuti.
Třešňové dřevo je skvělé pro přidání jemné ovocné chuti při uzení a grilování a je snadné ho používat. Vyzkoušejte ho při příští grilovačce nebo uzení a přidejte kouřovou chuť, kterou všichni ocení.