TŘEŠŃOVÉ DŘEVO

Třešňové dřevo je vynikající volbou pro přidání kouřové chuti při uzení a grilování masa.

Má jemnou a ovocnou chuť, která se hodí k řadě druhů masa, jako je hovězí, vepřové a kuřecí.


Používání třešňového dřeva při uzení a grilování je snadné.

Stačí si koupit pytel s třešňovým dřevem vážícím asi 10 kg a následovat několik jednoduchých kroků.


Nejprve rozžhavte gril nebo udící komoru a připravte maso k uzení nebo grilování podle vašeho oblíbeného receptu. Poté přidejte několik kusů třešňového dřeva do rozžhaveného grilu nebo udící komory.

Doporučuje se použít asi 2-3 kusy dřeva na 1 kg masa.


Počkejte, až se dřevo začne pálit a vydávat kouř, a poté přidejte maso na gril nebo do udící komory.

V průběhu uzení nebo grilování můžete přidávat další kusy třešňového dřeva podle potřeby, abyste získali požadovanou míru kouřové chuti.


Třešňové dřevo je skvělé pro přidání jemné ovocné chuti při uzení a grilování a je snadné ho používat. Vyzkoušejte ho při příští grilovačce nebo uzení a přidejte kouřovou chuť, kterou všichni ocení.